Jubileumconcert 15 april 2018

February 27, 2018

 

Op 15 april 2018 geven we een concert in de St. Stevenskerk in Nijmegen bij gelegenheid van het 50 jarig jubileum als musicus van Frans Vodegel.

 

Het concert begint om 14.00 uur. De toegang is vrij.

 

Samen met het mannenensemble Canto Novio zingen we een programma met spannende harmonieën, verrassende melodische lijnen en betekenisvolle teksten. Wij brengen klassieke werken van J.S. Bach, C. Franck en G.F. Händel. Maar ook werken van moderne componisten als Francis Poulenc en Morten Lauridsen. Verder zingen we bijvoorbeeld een koraal-bewerking van ‘With a little help from my friend’ van John Lennon; een vierstemmige klassieke bewerking van ‘Zeg me dat het niet zo is’ van Frank Boeijen, een close harmony bewerking voor mannen-stemmen van het schitterende lied van Toon Hermans ‘Als de liefde niet bestond’. We zingen ook een bewerking van het lied ‘De hemel is dichtbij’van Simone Kleinsma.

 

We zijn druk met de voorbereidingen.

 

  

Bij gelegenheid van zijn 50-jarig jubileum als musicus speelt Frans Vodegel ook enkele werken op het König-orgel waarop hij zijn eerste orgellessen kreeg. 

 

 

 

De ensembles zingen de liederen in wisselende bezettingen. Soms driestemmig, dan weer vierstemmig of in kleine bezetting. Ze zingen hun programma ‘anders dan anders’. 

 

Selma Peters, piano en Wout Moerman, contrabas begeleiden de ensembles. Het geheel staat onder leiding van Frans Vodegel, de jubilaris. 

 

 

Please reload

Recent Posts

September 6, 2017

January 12, 2017

Please reload

  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
Follow Us